Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pajtás! Nem vagy te túl geci?
  2015-06-22 21:40:58, hétfő
 
  2015. jún 21.
Pajtás! Nem vagy te túl geci?

írta: Edgar Swan

Érik az uborka, itt a nyár. Szeretjük, gyorsan megszokjuk a meleget. Ez jó.

Mindent gyorsan megszokunk. Ez nem jó.

Percek alat elfelejtünk mindent, rárepülünk a következő morzsára, hogy holnapra azt is feledve várjuk az új szenzációt, amit elénk szór a politika. Mindent elfogadunk és engedelmesen megyünk arra, amerre terelni akarnak minket.

Ki emlékszik már a paksi paktumra? Kit érdekelnek a földjeiket veszített parasztok? Ki tudja már, ki volt András juhász?

Érdekel még valakit a trafikosok elveszített megélhetése? A nem-tandíj, ami milliós tétellé áll össze az egyetem évei alatt és a fiatal tetemes adóssággal vág neki az életnek? Arra sem emlékszünk, tegnap hányan hagyták itt az országot, azzal nem törődünk, ma hányan hagyják itt és arra nem gondolunk, mi lesz holnap. Holnap, amikor a szintén múltba temetett magánnyugdíj-vagyonunkat megélhetésre kellene váltani, de azt már elköltötte a kormány. Holnap, amikor nem lesznek egyéni számlákra átvezetve a megtakarítások, mert nem kértük számon a hazugokon az igéretet. Holnap, amikor több fiatal fizet adót és nyugdíjjárulékot más országban, mint itthon. Holnap, amikor az akkori nyugdíjasok jól láthatóan éhen fognak dögleni, mert nem törődünk a tegnappal, sem a mával.

Ki foglalkozik Andy Vajna teljhatalmú filmcézárral, az általa bekebelezett milliárdos kaszinóbiznisszel? Senki nem feszegeti, hová lesz az a nyereség, vagy Mészáros Lőrinc uniós pénzen létesített disznófarmjára ki gondol? Arra a Mészáros Lőrincre ki figyel, aki évente milliárdos nyereséget vesz ki a cégeiből? Ki kérdezi meg, hogy hová lesz az a rengeteg pénz? Kinek oszt vissza, teszem azt? Senki. Ahogy Simicskát sem kérdi senki, hogy is volt az az elmúlt húsz évben, hová lettek a milliárdok annyi éven át.

Már nem érdekes a tönkretett kishantosi biogazdaság sem. Pedig most akár hír is lehetne, mert a bíróság jogtalannak ítélte a földek elvételét. Mi több: megállapította, hogy a pályázónak indulnia sem lett volna szabad, hiszen nem felelt meg egyetlen feltételnek sem. Nem kérdezzük, hogy lesz-e felelősségre vonás ez ügyben, hogy kirúgják-e a pályázat döntnökeit, tesznek-e valamit azért, hogy a többi - hasonló károkat okozó - mutyi napvilágra kerüljön. Már nem érdekes, nem hír. Kishantost az új tulajdonos gondosan megszórta vegyszerekkel, így a gazdaság éveket várhat, ameddig ismét használni tudja majd a területet. Évtizedek munkája ment pocsékba, de ez már nem hír.

Megszoktuk a közpénzből finanszírozott kormánymédiát, legyintünk az okádatos gyűlöletplakátokra, természetesnek vesszük Szijjártó balfaszkodását.

Néhány napig fel voltunk háborodva Gömöri Zsolt aljasságán, de az már rendben van, hogy a nem kevésbé gerinchúros Deutsch Tamás toccsant az elnöki posztba. Átmenetileg. Gömöri nem kért bocsánatot, Deutsch pláne nem, nálunk nem szokás. Hagyománya van ebben az országban a féregségnek, suttyóságnak, az élősködő pofátlanságnak. Hiszen már Schmitt Pál sem kért bocsánatot, amiért a képünkbe hazudott. Röhögve felveszi a busás fizetését, mellé az újonan kapott nemzet sportolója cím után járó juttatást és senki nem kérdi meg tőle: Pajtás! Nem vagy te túl geci?

De mehetünk messzebb is a múltban, találunk bőven szégyentelen szégyenfoltokat. Volt nekünk Torgyánunk és még hány, de hány károkozónk! De mi két napnál régebbre nem tekintünk vissza és két napnál előbbre nem gondolkodunk. Nekünk ez így jó. Nem tanulunk, nem gondolkodunk, viszont rohamtempóban felejtünk. A szégyenletes közelmúltat feledjük, a dicsőnek gondolt régmúltat visszasírjuk. A jelennel nem foglalkozunk, azt oldja meg más.

Már csak legyintünk Lázár János napi 280 ezer forintért bérelt autójára. Mi az? Aprópénz. Közben persze aki kórházba kerül, az vigyen magával evőeszközt, ágyneműt, kötszert, ételt, gyógyszert, szikét, orvost, ápolót.

A nagy legyintgetéssel meg is elégszünk. Az már fel sem tűnik, hogy itt az új generáció. Orbán Viktor legidősebb lánya és az ő férje, Mészáros Lőrinc lányának vőlegénye. Nem ügy. Nőnek az Orbán gyerekek, nyilván lesz párja mindnek. De nőnek a Szijjártó, Lázár, Rogán és egyéb, nagy múltú arisztokrata családból származó csemeték is.

Mi pedig elégedetten hátradőlhetünk: ha már egy orvos sem lesz az országban, ha családok halnak is éhen, ha minden fiatal külföldre menekül, az Orbánok, Lázárok, Szijjártók, Rogánok, Simicskák, Kósák, Selmeczik, Deutsch-ok, Schmittek és társaik akkor is boldogan, bőségben és érinthetetlenül fogják élni világukat.

A kiéhezett trolloknak a végére, mert idáig nem szokásuk olvasni: rohadtul nem a fideszről beszélek, hanem az egész magyar társadalomról és arról, amit politikának hiszünk, pedig nem az.

Csak egyszerű rablóbanda, vagy maffia. Kinek mi tetszik.

Nekem speciel semmi nem tetszik.

http://orditok.blog.hu/2015/06/21/pajtas_nem_vagy_te_tul_geci
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyugdíjjárulékot, érinthetetlenül, szégyenfoltokat, legyintgetéssel, pofátlanságnak, megállapította, megtakarítások, hátradőlhetünk, disznófarmjára, természetesnek, balfaszkodását, finanszírozott, rohamtempóban, társadalomról, kormánymédiát, vegyszerekkel, szégyenletes, engedelmesen, arisztokrata, visszasírjuk, bekebelezett, magánnyugdíj, foglalkozunk, megélhetésre, filmcézárral, gondolkodunk, felelősségre, suttyóságnak, szégyentelen, jogtalannak, elveszített, elégedetten, feltételnek, átmenetileg, féregségnek, megélhetése, következő morzsára, paksi paktumra, földjeiket veszített, trafikosok elveszített, egyetem évei, fiatal tetemes, szintén múltba, akkori nyugdíjasok, általa bekebelezett, milliárdok annyi, tönkretett kishantosi, bíróság jogtalannak, földek elvételét, pályázónak indulnia, pályázat döntnökeit, gazdaság éveket, Edgar Swan, Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, Mészáros Lőrincre, Ahogy Simicskát, Gömöri Zsolt, Deutsch Tamás, Schmitt Pál, Lázár János, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Jó éjt  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Gondolatok az életről és szere...  Minden szülő a lényével nevel.  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Semmit ne higgy el  Gaál Viktor gondolata  Különös!  Föld napja április 22  Egyszerűen  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  György napra  Alakot vált...  Az idő elsodorja létezésünk  Ébredj  Föld napja április 22  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  802 esztendeje, 1222. április ...  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szent György nap  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam Krisztinától  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Bizonyos kulturális szint nélk...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel. 
Bejegyzés Címkék
következő morzsára, paksi paktumra, földjeiket veszített, trafikosok elveszített, egyetem évei, fiatal tetemes, szintén múltba, akkori nyugdíjasok, általa bekebelezett, milliárdok annyi, tönkretett kishantosi, bíróság jogtalannak, földek elvételét, pályázónak indulnia, pályázat döntnökeit, gazdaság éveket, közpénzből finanszírozott, elnöki posztba, élősködő pofátlanságnak, képünkbe hazudott, busás fizetését, újonan kapott, szégyenletes közelmúltat, dicsőnek gondolt, vigyen magával, nagy legyintgetéssel, kiéhezett trolloknak, fideszről beszélek, egész magyar, nyugdíjjárulékot, érinthetetlenül, szégyenfoltokat, legyintgetéssel, pofátlanságnak, megállapította, megtakarítások, hátradőlhetünk, disznófarmjára, természetesnek, balfaszkodását, finanszírozott, rohamtempóban, társadalomról, kormánymédiát, vegyszerekkel, szégyenletes, engedelmesen, arisztokrata, visszasírjuk, bekebelezett, magánnyugdíj, foglalkozunk, megélhetésre, filmcézárral, gondolkodunk, felelősségre, suttyóságnak, szégyentelen, jogtalannak, elveszített, elégedetten, feltételnek, átmenetileg, féregségnek, megélhetése, biogazdaság, teljhatalmú, gerinchúros, foglalkozik, közelmúltat, politikának, vagyonunkat, nyugdíjasok, elfelejtünk, létesített, megszokunk, szijjártók, károkozónk, milliárdos, sportolója, torgyánunk, nyereséget, rárepülünk, emlékszünk, legidősebb, adóssággal, gyógyszert, evőeszközt, legyintünk, elköltötte, milliárdok, bocsánatot, kishantost, napvilágra, trolloknak, tulajdonos, megszoktuk, közpénzből, döntnökeit, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.